de levertijd is gewoonlijk 5 tot 10 werkdagen.

0

Jouw winkelwagen is leeg

Vering- en ESA-service

Touratech World is onderdeel van JJ-Suspension/ESA repair.

Dat betekent dat wij niet alleen Touratech-Suspension verkopen zoals deze op de website staan, maar alle merken kunnen leveren: Hyperpro,  YSS, TFX, Öhlins, Wilbers en soms zelfs custom, eigen gemaakte schokdempers. Voor zowel motoren met elektronische vering als zonder! Kom vrijblijvend langs voor een bakje koffie, gezellige praat en het afstellen van jouw vering. Ook bij lekke vering of het afstellen op jouw gewicht en gebruik ben je bij ons aan het goede adres!

modificatie vering

Bij JJ Suspension worden tevens veel R&D/Engineringprojecten gedaan: ontwikkeling van nieuwe schokbrekers voor grote merken in de adventure wereld, ontwikkeling van nieuwe technologie voor grote merken die het mogelijk maakt schokdempers zonder ESA te gebruiken en het reviseren van ESA schokdempers en de Automatische hoogteverstelling.

 

JJ Suspension en ESA-repair zijn daarmee hèt adres voor service aan je vering of het monteren van nieuwe schokdempers helemaal aangepast aan jouw voorkeuren. 

  • Het afstellen van jouw vering voor elke toepassing: van circuitgebruik tot extreem offroad: kom GRATIS langs!
  • Het adviseren van de juiste schokdempers voor het gebruik van jouw motorfiets: wij leveren alle merken!
  • Vervangen van schokbreker veren op gewicht van de rijder.
  • Vervangen van voorvorkveren op gewicht van de rijder.
  • Demping aanpassen in de schokbreker en voorvork van straatgebruik tot competitieniveau maar zeker ook (extreem) offroad gebruik
  • Verlagen van de motorfiets

Vragen over vering?

Neem contact met ons op via het contactformulier of op +31 6 44392328 !