december, 11, 2020

Voor wie?

De rit is bedoeld voor rijders met allroadmotoren van alle niveau's. Van beginnend met enig offroad ervaring tot gevorderd. Echter zal de moeilijkheid afhangen van het weer de dagen/weken voor de rit. Wanneer het veel geregend heeft zal het lastiger worden door plassen en natte ondergrond, wanneer het lang droog geweest is kan men meer (los) zand verwachten. Uiteindelijk zullen ervaren rijders de route sneller afleggen dan minder ervaren rijders. Mocht een weg te moeilijk zijn, kan er altijd omheen gereden worden. 

Waar?

We starten de rit bij Touratech in Mill. Het adres is Houtzagerijstraat 5,    5451 HZ Mill. We eindigen de rit op hetzelfde punt. Bij ons gebouw is het mogelijk een auto met aanhanger in de buurt te parkeren. Om de hoek is een tankstation. 

Aanvang

Vanaf 8.30 zijn we geopend en staat er koffie met wat lekkers klaar. Om 9u houden we een kort praatje met wat instructies om vervolgens klaar te maken en om 9.30 te beginnen aan de allroadroute. 

Lunch

De lunch is verzorgd en wordt tijdens coronatijd, samen met wat extra te eten en te drinken voor onderweg meegegeven. Helaas is het door corona en sluiten van de horeca niet mogelijk gezamelijk met heel de groep te eten en zullen we onderweg een paar mooie rustpunten creeëren. 

Grootte groep en voorrijders

Op dit moment zijn de regels vanwege corona scherp en kunnen we met groepjes van maximaal 4 rijders inclusief voorrijders rijden. Wesley Pittens en Elles Dijkhuizen zullen de groepen voorrijden. In verband met corona kunnen wij tot op heden dus maximaal 6 rijders per dag verwelkomen. 

Training

Het betreft een allroadrit en geen training. Echter vinden wij het geen probleem om onderweg vragen te beantwoorden of tips te geven!

Banden

Afhankelijk van het weer kan de ondergrond veranderen. Wij adviseren ten minste 50/50 banden als de Heidenau K60 of Mitas E07 maar 70/30 banden zoals de Continental TKC80 zijn wel aan te raden. Mocht je niet over deze banden beschikken, bestaat de mogelijkheid deze door ons te laten omleggen voor aanvang van de route. Geef dit even aan bij je reservering met daarbij je motor en het bouwjaar, dan maken wij een offerte. 

Kosten

De kosten voor de compleet verzorgde dag is €99,-. Ben je klant van Touratech Nederland of JJ Suspension kan je om een kortingscode van €25,- vragen en kost de rit nog maar €74,-

Inschrijven:

Inschrijven en reserveren kan via de volgende link:  https://nederland.touratech-mill.nl/collections/allroadritten/products/allroadrit-maandag-28-december